viernes, 5 de abril de 2013

DIA INTERNACIONAL DE L´ART A GIRONA, 13 d´abril 2013


DIA INTERNACIONAL DE L´ART A GIRONA, 13 d´abril 2013

L’efemèride commemora el naixement de Leonardo da Vinci (15 d’abril de 1452) amb el propòsit d’apropar el món de les arts visuals al comú de la població.

La iniciativa del Bòlit recull més de 30 activitats –tallers, exposicions, accions artístiques, visites guiades, projeccions, xerrades…- desenvolupades per institucions, associacions, col•lectius i artistes. Les activitats, que es realitzaran en diversos espais de la ciutat, estan pensades per a totes les edats i són totalment gratuïtes.

La trobada s’iniciarà al Pont de Pedra de Girona a les 12 del migdia, moment en que es durà a terme un acte conjunt i participatiu que donarà el tret de sortida a tota la resta d’activitats.

Hi participen:
Associació Ad'Art, Associació Binari, Associació d'Amics del Museu d'Art, Biblioteques Municipals de Girona, Bòlit Centre d'Art Contemporani. Girona, Centre Cívic Pont Major, Col•lectiu de Dones La Cata (Pont Major), Designfortakeaway, El Taller del Barri Vell, Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot, Escola Municipal d'Art de Girona, Escola Municipal de Belles Arts de Salt, Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona, Fundació Fita, Fundació Rafael Masó. Casa Masó, Fundació Valvi, Galeria Dolors Ventós, IGAC, La Caseta de la Devesa, Labfàbrica-Laboratori de Noves Tecnologies de Celrà, Museu d'Art de Girona, Nau Côclea i SingCat. 

Pati de la Casa de Cultura de Girona (plaça de l’Hospital,6), 16h a 18h.
Designfortakeaway

Art al pati. Exposicions: Núria Bolívar (pintura). “Paisatge idíl·lic”, de Montse Rocabert i
Montse
 Teixidor. “Llum”, de Noelia Andrés (fotografia). “Deeses de l’obscenitat”, d’Anna Bordonada (fotografia) i intervenció pictòrica en directe “Pintura/Collage” a càrrec del
col·lectiu d’artistes Perdidos en el Despacio. Activitat participativa per a infants


TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL D´ART A GIRONA, 
dissabte 13 d´abril 2013
http://www.bolit.cat/cat/projectes/dia-internacional-art.html





    




2 comentarios:

  1. Enhorabuena Artistaza....te mereces todo lo bueno que te pase. Un beso

    ResponderEliminar
  2. Nuria, muchas gracias!! Gracias por pasarte por aquí y dejar tu comentario, un abrazo

    ResponderEliminar

Tu comentario será bienvenido...GRACIAS!!