jueves, 27 de octubre de 2016

COL·LECTIU ARTPIRINEUS a la sala Abat Senjust de Ripoll (Girona)


COL·LECTIU ARTPIRINEUS a la sala Abat Senjust de Ripoll (Girona) 
fins els 6 de novembre 2016.
Artpirineus Associació

Eveli AdamEudald Alabau SelvaLluis Aylon OriolNúria BolívarRemedios Cabello PérezEnric ColldecarreraCarme Colldecarrera Codina, Carmen Cuesta, Armand Escandell PretoMiquel Esteve Espelt, Pau Elias, Carles Gorris, Josep GuiolàJaume Mach PlanasClustrobar Antoni Madueño,Susana Nicoletti MesaElisabet OrtegaDolors Parramon CorralesRamon Planes SerraMaria Clara Prat Roig, Chus Presa, Marc Reina OrraKike RochaInes VilaAnna Viñas Mata.
                           
 


 
 
 


"Sembla que no però ja ha passat un any de la presentació de la primera revista del col·lectiu Artpirineus. En aquell moment, parlàvem de l'art Km. 0 amb la presentació del número 0 de la revista. 
Aquest divendres passat hem presentat el número 1 de la revista, que és el segon número. Consolidem, doncs, el mes d'octubre com a data per a l'exposició a la Sala Abat Senjust de Ripoll i per a la presentació de la revista anual.
En aquest exemplar, trobareu la presentació dels membres nous del col·lectiu, a més a més d'articles d'opinió, tant de artistes d'Artpirineus com de persones interessades en l'art, en general..."No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tu comentario será bienvenido...GRACIAS!!